MyDOGRESORT_LOGO_goud

Wellness

WELLNESS

Bij een onbezorgd luxueus verblijf kunt u uiteraard ook wellness boeken. In ons hotel is het mogelijk om je hond heerlijk te laten bubbelen in het bubbelbad. Hiervoor hebben we een aparte wellnessruimte ingericht om uw hond heerlijk te laten ontspannen. Nadat uw hond lekker heeft gespeeld met al zijn vriendjes kan hij in een warm bad schoon worden voor hij weer naar huis gaat.

Naast wassen, föhnen en borstelen is het ook mogelijk om uw hond te laten trimmen tijdens zijn verblijf in ons Dogresort.

TRIMMEN

Terwijl uw hond van alle aandacht in het resort geniet is het ook mogelijk om uw hond te laten trimmen. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze ervaren gediplomeerde trimster. Voor elke hond bestaat er een ras specifieke behandeling, en/of een heus wellness arrangement. 

Mydogresort_hondtrimmen_bannerfoto
Mydogresort_hondtrimmen_bannerfoto

SPA & BEAUTY

Schoonheidsbehandelingen horen natuurlijk bij een luxe verblijf in ons resort. Nagels knippen, oren reinigen, en tandenpoetsen hoort allemaal bij onze behandelingen. Bij een Spa & Beauty behandeling wordt uw huisdier naast een heerlijke bubbelsessie ook geföhnd, in zachte handdoeken gedroogd, en geborsteld.

Ook kunt u een ontspannen massage boeken voor uw lievelingsdier. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

RESERVEREN

Wilt u het beste plekje voor uw hond in een prachtig hotel met alle faciliteiten voor een luxe, verzorgde en ontspannen vakantie voor uw hond!

Boek dan direct een luxe verblijf!