MyDOGRESORT_LOGO_goud

Wellness

Mydogresort_liggendehond

WELLNESS

Bij een onbezorgd luxueus verblijf kunt u uiteraard ook wellness boeken. In ons hotel is het mogelijk om je hond heerlijk te laten bubbelen in het bubbelbad. Hiervoor hebben we een aparte wellnessruimte ingericht om uw hond heerlijk te laten ontspannen. Nadat uw hond lekker heeft gespeeld met al zijn vriendjes kan hij in een warm bad schoon worden voor hij weer naar huis gaat.

Naast wassen, föhnen en borstelen is het ook mogelijk om uw hond te laten trimmen tijdens zijn verblijf in ons Dogresort.

TRIMMEN

Terwijl uw hond van alle aandacht in het resort geniet is het ook mogelijk om uw hond te laten trimmen. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze ervaren gediplomeerde trimster. Voor elke hond bestaat er een ras specifieke behandeling, en/of een heus wellness arrangement. Nagels knippen, oren reinigen, en tandenpoetsen, het hoort allemaal standaard bij elke behandeling.

Uiteraard zijn ook niet hotelgasten welkom!

Mydogresort_hondtrimmen_bannerfoto

RESERVEREN

Wilt u het beste plekje voor uw hond in een prachtig hotel met alle faciliteiten voor een luxe, verzorgde en ontspannen vakantie voor uw hond!

Boek dan direct een luxe verblijf!