MyDOGRESORT_LOGO_goud

Het hotel

OVER ONS

-Passie voor honden-

Centraal gelegen, direct aan de A15 bevindt zich ons prachtige hotel.
In 2020 is dit geheel gerenoveerd naar een eigentijds kleinschalig resort.
Onze passie en missie is om uw hond een vakantie op maat te kunnen bieden, waarin we geheel rekening houden met al uw wensen.

Wij wonen bij ons Dogresort, en zo zijn wij in staat om dag en nacht voor uw dier klaar te staan.

MyDOGRESORT_honden_banner

HET HOTEL

-Licht en ruimte-

In ons hotel bevindt zich een luxe ruime huiskamer waar de honden gezamenlijk kunnen relaxen. Onze ervaring is dat als de honden samen zijn ze hier erg van genieten en samen kunnen spelen.

De huiskamer is voorzien van vloerverwarming zodat ook op koudere dagen het aangenaam en gezellig blijft, en voor de warmere dagen is er een aircovoorziening. Manden met hondenspeelgoed en rustgevende achtergrondmuziek zijn uiteraard aanwezig.

Vanuit de openslaande deuren kunnen de honden naar de speelweides lopen, waarvan we 2 weides voorzien hebben van kunstgras.

In ons hele hotel, en de speelweides is cameratoezicht aanwezig.

-Suites-

Is uw hond wat meer op zichzelf, een dagje ouder? Dan kunt u voor hem een ruime luxe suite boeken. Overdag mag uw hond meespelen met de andere honden, of krijgt hij privé wandelingen aangeboden om daarna heerlijk te ontspannen op een luxe hondenmand.

Ook onze suites zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning, achtergrondmuziek en cameratoezicht.

EXTRA INFORMATIE

-WIE ZIJN ER WELKOM IN ONS HOTEL-

– Om de rust van andere gasten te kunnen garanderen worden er geen loopse teven toegelaten in ons hondenresort. Voor ongecastreerde reuen hebben we beperkte ruimte, vraag bij ons naar de mogelijkheden. Niet gesteriliseerde teefjes komen op eigen risico.

– Voor het welzijn van alle gasten en de fijne sfeer in ons Dogresort zijn we selectief op het ras van uw hond, en zullen we bij twijfel contact opnemen. We werken voor alle honden met een kennismaking, zodat we tijdens dit verblijf uw hond kunnen leren kennen en zien of uw huisdier zich thuis voelt bij ons.

VOEDING

Uw huisdier wordt minimaal 2x per dag voorzien van een gezonde en voedzame maaltijd. Meerdere voedertijdstippen zijn bespreekbaar. Tussendoor bieden we de honden kwalitatief hoogwaardige snacks aan.

Onze voorkeur gaat er naar uit dat u uw eigen voeding voor uw huisdier meegeeft, zodat er geen wisseling in zijn eetpatroon plaats vindt.

Mocht u geen voeding mee willen geven, dan graag in overleg.

Het is uiteraard mogelijk om (ingevroren) vlees voor uw huisdier mee te geven.

DIERENARTS

My Dogresort werkt nauw samen met een zeer betrokken dierenarts. De dierenarts brengt regelmatig een bezoek aan ons hondenhotel.

Bij de minste twijfel over de gezondheid van uw huisdier wordt deze erbij geroepen. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons voorop!

MEDICATIE

Het is geen probleem voor ons als uw hond medicatie nodig heeft. Voor het toedienen van medicijnen en/of (voedings)supplementen vragen we een kleine vergoeding, zie tarieven

VACCINATIES

Uw hond dient gevaccineerd te zijn volgens de wettelijke voorschriften. Deze vaccinaties dienen niet te verlopen kort voor of tijdens het verblijf van uw hond bij My Dogresort.

Verplichte vaccinaties zijn: naast de jaarlijkse cocktailentingen voor uw hond, moet uw hond ook gevaccineerd zijn voor de kennelhoest.

Het inentingsboekje / vaccinatie paspoort blijft tijdens het verblijf van uw huisdier bij ons aanwezig, zonder het paspoortje kan uw hond helaas niet inchecken in ons Resort.

Uw hond dient behandeld te zijn tegen vlooien en teken. Indien dit niet het geval is zal My Dogresort uw hond behandelen, kosten van deze behandeling worden aan u doorberekend.

Een vlooienhalsband is i.v.m. de veiligheid van uw huisdier niet toegestaan.

fotogalerij